Eetlustremmers Kruidvat — Dutch (Netherlands)

Calorieënteller

Forums Algemene hulp bij diëten en gewichtsverlies
Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

Eetlustremmers Kruidvat

XmarijamXmarijam Member Berichten: 4 Member Member Berichten: 4 Member
Hoi allemaal

Heeft iemand ervaring met eetlustremmers van de kruidvat. Roze verpakking? Ik eet echt veel constant honger en ben benieuwd of dit werkt. Heb 15kilo overgewicht en moet nu echt iets eraan doen

Reacties

 • itzhanne82itzhanne82 Member Berichten: 2,640 Member Member Berichten: 2,640 Member
  Dit soort supplementen doen meer slechts dan goeds... Kijk naar meer volume om te eten en kies minder voor producten die minder vullend zijn. Neem vooral bij elke maaltijd een volwaardige eiwitbron.

  Daarnaast is je bericht niet volledig; wat eet je momenteel, hoeveel kcal, waar bestaan die uit etc. Wat is je mate van beweging, doe je aan sport en zo ja wat en hoe vaak.

  Reken ook je BMR & TDEE uit middels een calculator op internet.
 • Manga23Manga23 Member Berichten: 319 Member Member Berichten: 319 Member
  Misschien eet je veel maar niet voedzaam. Ga eerst eens na wat je eet en verander zoveel mogelijk niet voedzaam voor voedzaam.
  Als voorbeeld een zak chips is minder voedzaam dan een zelfgemaakte salade met kip en een caloriearme dressing. In volume eet je hetzelfde maar ben je langer verzadigd van de salade en eet je minder calorieën.
  Nog een voorbeeld: ruil een croissantje om voor een bakje kwark met een handje blauwe bessen. Qua calorieen ontloopt het elkaar niet maar van de kwark ben je wel langer verzadigd.
 • corneaartscorneaarts Member Berichten: 486 Member Member Berichten: 486 Member
  Drink tussendoor eens wat meer water.
  Naast eiwitrijk voedsel en vezels helpt dit een hongergevoel te voorkomen
 • yara376yara376 Member Berichten: 4 Member Member Berichten: 4 Member
  Zal als je iets wilt hebben om de trek iets te remmen en ook gezond is een “green pil nemen van body & fit” groene thee is reinigend, werkt eet lust remmend en zorgt voor stimulatie vetverbrading
 • itzhanne82itzhanne82 Member Berichten: 2,640 Member Member Berichten: 2,640 Member
  Zal als je iets wilt hebben om de trek iets te remmen en ook gezond is een “green pil nemen van body & fit” groene thee is reinigend, werkt eet lust remmend en zorgt voor stimulatie vetverbrading
  Er bestaat geen magische pil. Je lichaam reinigt zichzelf, geen pil doet dat. Daarnaast stimuleert elk voedingsproduct je vetverbranding als je in een tekort zit, daar heb je ook niets voor nodig. Helaas wordt er nog steeds veel onzin verkocht op internet.

  Water drinken en cafeïne werken eetlustremmend. Maar anders dan dat; kies anders ook producten die 'dense' zijn, zodat je langer verzadigd blijft.
 • leym92leym92 Member Berichten: 71 Member Member Berichten: 71 Member
  Meeste van die pillen bevatten toch ook caffeine? Misschien beetje plaseboeffect verder. Vind het zelf maar een eng idee. Vroeger dacht men dat speed ook een goede eetlustremmer was. Wel weer rommel dat je in je lichaam stopt en als je los daarvan calorieën in vs calorieën out (cico) niet in de hand hebt, dan zou je dit dus in theorie voor altijd moeten slikken
 • LenteliedjesLenteliedjes Member, Premium Berichten: 58 Member Member, Premium Berichten: 58 Member
  Helemaal eens, al die pillen... niet willen!

  Iemand adviseerde mij ooit om een paar slokken tot een glas water te nemen, en vervolgens een leuke afleidende activiteit te doen wanneer je 'trek' hebt. potje patience, spelletje tetris, even dansen, net wat je wil.
  Doordat water vult, en je vervolgens je focus verlegt, is na een minuut of 10 je honger weer gesust. Moet zeggen dat ik het niet altijd doe, maar het helpt altijd wel!

  Nog wat tips voor gezonde, verzadigende snacks:
  Vaak heb je trek als je ook gewoon moe bent, als je dan zonder gedoe iets gezonds kan pakken, en niet eerst een kilo wortels hoef schoon te maken, kom je minder snel in de verleiding tot iets ongezonds.

  Zorg dat je groenten en fruit gesneden en grijpklaar in je koelkast hebt liggen, snij gewoon voor een aantal dagen vooruit en bewaar in afzonderlijk bakjes in de koelkast (leg een stukje licht vochtig keukenpapier onderin bij de harde groentes, dan droogt ze niet uit).
  Ook hummus maak ik in een grote portie, en bewaar ik toegedekt met een laagje olie, dan hou je 'm best lang goed in de koelkast.
  Het enige wat je dan nog hoeft te doen als je trek hebt is een hand groentedippers met een kwak hummus op een bordje te drapperen, en je hebt al een mini feestje!
  Of je gooit wat fruit in een bakje, toef yoghurt / kwark eroverheen, wat gehakte nootjes (en voor de zoetekauw een beetje echte bijenhoning erbij)... net een vloeibaar gebakje!

  Zorg met inkopen dat je vooral ongezouten/ ongebrande noten inslaat ipv chips of bewerkte borrelnootjes. Van een handje noten zit je voller dan van een hele zak chips, en de oliën in bijv. cashews zijn ook nog eens goed voor je!

  Toi toi toi
Log In of Registreer om te reageren.