kcal Waardes van gewicht en sporten — Dutch (Netherlands)

Myfitnesspal

Forums Suggesties/Feedback voor de website
Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

kcal Waardes van gewicht en sporten

EdgarV40EdgarV40 Member Berichten: 1 Member Berichten: 1
Hallo,

Ik heb de app op mijn samsung andriod telefoon en ben er heel erg blij mee!
Ik ben nu een week bezig en 1 kilo afgevallen. Netjes ingevuld op de app, maar wat hij vervolgens laat zien in het bericht en grafiek is dat ik 1.139,5 afgevallen ben. Dus is natuurlijk helemaal oke.

Ook als ik ga sporten en bijv. bij joggen 60 min invul krijg ik echt een enorm getal 7805. Vervolgens moet ik het zelf gokken wat ik heb verbrand. Ben daarvoor nu mijn hartslag meter gaan gebruiken.

Er zitten nog een paar foutjes in de app. Zoeken naar sporten gaat ook slecht. Hardlopen bijv. is niet te vinden via de zoekfunctie.
Echter wel weer in de lijst terug te vinden.

De kracht training berekend hij niet mee bij de kcal.
Hoop dat ik kan bijdrage aan het verbeteren van deze geweldige app!!

Met vriendelijke groet,

Edgar Springveld

Reacties

 • heyprinceheyprince Member Berichten: 1 Member Berichten: 1
  Hi Edgar,

  ik heb gemerkt dat het soms helpt om een engelse zoek term in te voeren. als je bv walking doet komt er wel vanalles ( in het nederlands) uit. Gek genoeg.

  success.

  gr jacco
 • FilibeirNR1FilibeirNR1 Member Berichten: 2 Member Member Berichten: 2 Member
  Hallo,

  Als je n samsung s4 hebt of een degelijke andere androidfoon zou ik je zeker runkeeper (de app) aanraden, deze berekent op basis van je gewicht en prestatie (loop je hard of minder hard) hoeveel calorieën je exact verbruikt (mocht je dit gaan koppelen aan een hartslagmeter wordt het helemaal perfect).

  Runkeeper synchroniseert echt goed met fitnesspal en trekt de verbrande kcal er mooi af! Alleen met krachttraining heb ik ook problemen, dit wordt "zero" in rekening gebracht :(

  Succes!
 • majette90majette90 Member Berichten: 11 Member Berichten: 11
  Ik had ook graag gezien dat je voor krachttraining makkelijker meerdere sets van een oefening met verschillend gewicht en een verschillend aantal herhalingen kon invoeren. Nu moet ik nog elke set apart invoeren.
 • RubyMcRavenRubyMcRaven Member Berichten: 2 Member Berichten: 2
  Ik zou graag willen weten hoeveel ik verbrand tijdens een handbal training, iemand daar kennis over? Ben 54 kg en ben 1.60 lang en 18 jaar oud. Tijdens handbal is 10%/20% van de training zwaar waar vele rode joofden bij komen kijken en de rest vand de training ia wel gwn te doen
 • fxmhaastfxmhaast Member Berichten: 189 Member Member Berichten: 189 Member
  krachttraining kun je ook terug vinden bij Cardiovasculair met de naam Krachttraining (gewichtheffen, gewichttraining) dan vul je het aantal minuten in dat je bezig bent geweest met de kracht training en dan laat hij zien hoeveel kcal je verbrand hebt
 • PhinemienPhinemien Member Berichten: 11 Member Member Berichten: 11 Member
  Ik mis ook de crosstrainer bij de cadriotrainingen.
 • Manga23Manga23 Member Berichten: 379 Member Member Berichten: 379 Member
  Welke tool je ook gebruikt het blijft een benadering. Het meest dichtbij komt misschien nog als je werkt met een hartslagmeter. Ik gebruik een Samsung gear...... Zal heus wel een goede richtlijn zijn maar hij telt ook door als ik tussen sets in met de trainer klets of een medesporter.
  Je calorieën die je dus denkt te verbranden met een training nooit gebruiken om je calorie inname aan te passen.
  Reken je TDEE uit en stel daar je dieet op af als je wilt afvallen/stabiel blijven/aankomen.
  Grappig om bij te houden maar verder heeft het niet veel waarde tenzij je gaat werken en trainen op basis van hartslag dan werk je ergens naartoe.
Log In of Registreer om te reageren.