Trainen voor lopen naar Santiago de Compostela — Dutch (Netherlands)

Myfitnesspal

Forums Fitness en training
Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

Trainen voor lopen naar Santiago de Compostela

jolandad68jolandad68 Member Berichten: 43 Member Member Berichten: 43 Member
Hallo, in september 2018 wil ik mijn doel waar gaan maken om een deel vd Camino van Leon naar Santiago de Compostela te lopen. Iemand adviezen, tips, ervaring hiermee? Zit nu nog 5 weken met knieblessure en hoop daarna rustig aan op te bouwen, met 2x 5 km in de week te gaan lopen. Zo opbouwen. Ook moet ik natuurlijk een rugzak, slaapzak, stokken hebben om mee te gaan oefenen. Alle tips zijn welkom

Reacties

 • anitaterlouw65anitaterlouw65 Member Berichten: 3 Member Member Berichten: 3 Member
  Wat een mooi voornemen! Staat ook nog op mijn wish lijstje. Geen ervaring dus, maar ik wens je wel heel veel succes en plezier!
 • racemuis79racemuis79 Member Berichten: 2 Member Member Berichten: 2 Member
  hoi hoi, geweldig mooi voornemen. mijn tip is om contact te zoeken met een goeie sportfysiotherapeut die kan je hierbij ondersteunen en je oefeningen geven om problemen en blessures te voorkomen. bon camino!
 • guusje59guusje59 Member Berichten: 12 Member Member Berichten: 12 Member
  Mijn collega heeft hem gelopen van lisse naar Finistere. Hij heeft een blog gepost op www.waarbenjijnu.nl Hij heet Leo van Eeden. Ik heb zelf het Pieterpad (500 km) in respectievelijk 11 en 14 dagen gelopen. Ik weet niet waar Leon ligt?
 • guusje59guusje59 Member Berichten: 12 Member Member Berichten: 12 Member
  Ik zie dat je alles van Leo nog kunt lezen op die site. Hij vertelde mij destijds dat hij lid was geworden van een of andere beweging die zich bezig houd met deze pelgrimstocht. Kijk op pelgrimwijzer.nl daar vind je veel.
Log In of Registreer om te reageren.