Hallo allemaal! — Dutch (Netherlands)

Hallo allemaal!

Sfieetjj90
Sfieetjj90 Berichten: 7 Member
Hey!

Ik ben Sofie, 33 jaar en ik heb mijn ganse leven sport (fitness e.d) nooit kunnen volhouden of er zelfs niet mee aan de slag gaan. Ik haatte het. Na de geboorte van mijn dochter ben ik gestopt met mijn lievelingssport: paardrijden. Nadien vele donkere jaren gehad en zelf ben ik in 2022 bezweken aan een burnout. Maar ik ben er in alles enorm bovenop gekomen en wil mezelf zijn! Ik ben in februari van start gegaan met 2x/Week pilates en probeer thuis zelf ook geregeld aan cardio of krachttraining te doen door middel van fitness spelletjes op de nintendo Switch of Zumba/Just Dance. Ook met mijn nieuwe job ben ik actiever dan voordien. Eind maart stopte ik met snoepen e.d en verloor 2kg op 2 weken tijd. Nadien heb ik MFP leren kennen en ben ik begonnen met de calorieën bijhouden. Ik ben nu 17 dagen actief hier en er is nog 1.3 kg af. :)
Ik hoop tegen de zomer toch zéker 5 kilo kwijt te zijn in totaal maar het liefst zou ik 10kg willen afvallen in totaal. Maar ik leg te lat niet meer te hoog voor mezelf, dat deed ik m'n hele leven al en uit zelfliefde wil ik nu beter gaan zorgen voor mezelf.
Je mag me zeker toevoegen! Altijd fijn om in contact te komen met mensen die dezelfde doelen hebben! :)

Reacties

 • LaurensE1
  LaurensE1 Berichten: 1,402 MFP Moderator
  Welkom en veel succes! Voeg me gerust toe.
 • Sfieetjj90
  Sfieetjj90 Berichten: 7 Member
  LaurensE1 schreef: »
  Welkom en veel succes! Voeg me gerust toe.

  Doe ik! :)
 • sanderbrust
  sanderbrust Berichten: 10 Member
  Goed bezig, dieet is aller belangrijkst af toe nog extra bij kunnen sporten natuurlijk een pre maar wel meer bijzaak van gezonden leefstijl. Veel plezier met afvallen.