Op zoek naar vrienden — Dutch (Netherlands)

Calorieënteller

Forums Motivatie en steun
Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

Op zoek naar vrienden

Wendys1999Wendys1999 Member Berichten: 3 Member Member Berichten: 3 Member
Hey hoi ik ben Wendy en ik probeer er een paar kilootjes af te krijgen.

Ik ben op zoek naar gezellige en ook actieve vrienden om elkaar te kunnen motiveren. Mijn doel is om af te vallen en een gezonde levensstijl te creëren, dus gezond eten meer bewegen enz.

Voeg me gerust toe! Ik zou het heel fijn vinden. Samen staan we sterker en misschien kunnen we elkaar wat meer helpen en leren
27 september aangepast

Reacties

  • LaurensE1LaurensE1 Member, MFP Moderator, Greeter, Premium Berichten: 1,091 MFP Moderator Member, MFP Moderator, Greeter, Premium Berichten: 1,091 MFP Moderator
    Hoi Wendy, welkom en veel succes! Je kunt mij toevoegen :)
    Wat is je concrete doel? Handig om dit SMART te maken.
  • Wendys1999Wendys1999 Member Berichten: 3 Member Member Berichten: 3 Member
    Ik wil met kerst 10 kg afgevallen zijn door gezond te eten, calorieën bijhouden. Ik wil met voeding onder de 1500 kcal zitten. En ik wil meer bewegen. Elke dag wat lopen en oefeningen doen en 1x per week naar de sportschool.

    Ik moet bewegen rustig opbouwen ivm probleem met knieën, waardoor als ik maar beetje overbelast ik gewoon niet lopen meer kan van de pijn. Al huisarts en fysio gehad die zegt dat ik ermee moet leren leven en dat ik het waarschijnlijk alrijd zou hebben. Dat ik niet moet overbelasten.. Ik denk dat als ik het rustig opbouw en mn knie train dat het wel goed komt.
Log In of Registreer om te reageren.