Te weinig als voorgeschreven — Dutch (Netherlands)

Calorieënteller

Forums Voedsel en voeding
Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

Te weinig als voorgeschreven

hansscholten64hansscholten64 Member Berichten: 3 Member Member Berichten: 3 Member
Hoi, als ik nu lees dat het vetverlies hoofdzakelijk komt door langdurig calorie tekort wat maakt het dan uit als je in het begin niet precies aan je calorieën komt ,dat zou dan toch alleen maar meehelpen ? Of zie ik het helemaal verkeerd.

Reacties

 • Manga23Manga23 Member Berichten: 363 Member Member Berichten: 363 Member
  > @hansscholten64 zei:
  > Hoi, als ik nu lees dat het vetverlies hoofdzakelijk komt door langdurig calorie tekort wat maakt het dan uit als je in het begin niet precies aan je calorieën komt ,dat zou dan toch alleen maar meehelpen ? Of zie ik het helemaal verkeerd.

  Ja je ziet nog niet helemaal juist......je lichaam moet wel aan de nodige voedingsstoffen komen. En bij een te groot tekort heb je eerder kans dat je gaat terugvallen in een schranspartij......je houd het niet lang vol.
  Mocht je ook nog lekker fanatiek sporten dan zit je niet te wachten op spierverlies.
 • itzhanne82itzhanne82 Member Berichten: 2,718 Member Member Berichten: 2,718 Member
  Heb je al uitgerekend hoeveel calorieën je "mag" voor jouw leefstijl en gegevens? Start nooit met een heel groot tekort, omdat het over een langere periode weinig overlaat om aanpassingen te doen.
 • Sandraatje123Sandraatje123 Member Berichten: 372 Member Member Berichten: 372 Member
  Als je niet aan je calorieën komt omdat Mfp er heel wat bij telt vanwege verbruikte calorieën dan zou ik er niet te veel waarde aan hechten. Dat word vaak overschat.
Log In of Registreer om te reageren.