Garmin stappenteller — Dutch (Netherlands)

Calorieënteller

Je bekijkt momenteel de berichtenborden in:

Garmin stappenteller

platvisjeplatvisje Berichten: 2 Member, Premium Member Berichten: 2 Member, Premium Member
Goede avond allen,

Vraagje, als ik mijn stappenteller koppel met mfp en zoals vandaag heb ik ruim 8k stappen gedaan dan geeft hij aan dat ik 2500 kc daarmee heb verbrand. Nou daar klopt natuurlijk helemaal niets van (was het maar zo).
Iemand die dit ook heeft gehad? En wat kan ik hier aan doen?

Reacties

 • jarnotjetjejarnotjetje Berichten: 4 Member Member Berichten: 4 Member Member
  Hoi platvis,

  Ik heb mijn garmin forerunner 235 gekoppeld.
  Maar ik deel jou ervaring niet, zelf als ik ben gaan joggen of een andere activiteit heb gedaan krijg ik dat aantal er niet bij.

  Maar hoe dat de kcal worden opgebouwd durf ik niet te zeggen want ik kan bijvoorbeeld 3 dagen rond hetzelfde aantal stappen zitten maar dan toch redelijk wat verschil in kcal hebben wat ik erbij krijg in die 3 dagen. Misschien dat het te maken heeft met de stappencadans of zoiets dergelijks.

  Groet,
  Jarno
 • LaurensE1LaurensE1 Berichten: 1,002 Member, MFP Moderator, Greeter, Premium MFP Moderator Berichten: 1,002 Member, MFP Moderator, Greeter, Premium MFP Moderator
  Helaas moet ik delen dat er vaak problemen zijn met deze producten koppelen en niet accuraat kan vaak gaan, omdat je twee verschillende dingen samenvoegt. Succes.
 • platvisjeplatvisje Berichten: 2 Member, Premium Member Berichten: 2 Member, Premium Member
  Hoi Jarno,

  Joggen en fietsen registreert hij goed. Het gaat bij mij alleen mis met de stappen. M.i. iets te veel calorieën die hij er vanaf trekt. Maakt verder niet uit, ik hou me aan me calorieën en val iets extra af 😁

  Dank voor je reactie!

  Gr
 • annemiekjehhannemiekjehh Berichten: 1 Member Member Berichten: 1 Member Member
  Volgens mij wordt het aantal stappen van een dag gekoppeld aan de hartslag van die dag (een stap hardlopen tegen hoge hartslag verbruikt immers meer dan een stap wandelen tegen lage hartslag). Als ik bijv intervaltrainingen loop en alleen m'n 'sprintjes' klok in de activiteiten van het horloge, zie ik dat ik veel meer calorieën verbrand met de stappen die ik die dag gezet heb dan andere dagen. M'n stappen buiten de activiteiten (rust tussen de sprintjes en dus eigenlijk ook tijdens inspanning) worden dan bij m'n dagelijkse stappen geteld.
  Toch blijft 2500 wel veel, maar misschien heb je die dag wel iets aan krachttraining gedaan? Geen stappen maar wel een hoge hartslag die het horloge aan je stappen koppelt?

  (ik hoop dat m'n uitleg wat duidelijk is..)
Log In of Registreer om te reageren.